bastard_of_bodom **Tek si cula/cuo sa Sedmo nebo**
Broj poruka : 16 Datum upisa : 28.08.2008
Naslov: bastard d: Čet Avg 28, 2008 8:01 pm
eee ja ovde i nisam bas nova xD lol ..znaju me admini..bila sam pre pa sam zahtevala da mi sa account bannuje d: lol..oke..da krenem xD ja sam .Ema , Emica , Emilija ..kakogod samo ne Emily d: ja sam jedan matori zaebant (dobro ne tako mator xd) od muzike slusam( iskljucivo) metal i pomalo klasicnu muziku i pank...obozavam bodome (children of bodom) i arch enemy..to mi omiljene grupe ^^ lol i da volim got stil i ja sam goticar (: lol.. i tako..volim sedmo nebo al ne gledam bas stalno jer ne mogu da povatam u koje vreme pocinje xd al znam sve sta se desava u seriji xD. .i to je to...zOp ..pojescu ovaj smajli xaxa..ajde ziveli xD i crkl^^ weeee zna vika da ja ovai smajli obozavam ^^
maki14 **Nalazis par slika na netu o Sedmom nebu**
Broj poruka : 56 Datum upisa : 23.07.2008
Naslov: Re: bastard d: Pet Avg 29, 2008 2:54 pm
Znam ja.... Ali me je neko izbriso pa ne mogu da pristupim.. Ili je nesto bilo, ali ne mogu da pristupim nikako...
*Litlle Ruti* Admin
Broj poruka : 1128 Datum upisa : 04.01.2008
Naslov: Re: bastard d: Pet Avg 29, 2008 3:05 pm
E evo me... Pislaa sam na ime maki14.... To je moj BFF.... Sta se radi Emmmily?? You and MR Green
you: Mr Green: your child:
Xa-xa... Happy family...
_________________ You're simply the best, better than all the rest Better than anyone, anyone I've ever met I'm stuck on your heart, and hang on every word you say Tear us apart, baby I would rather be dead
bastard_of_bodom **Tek si cula/cuo sa Sedmo nebo**
Broj poruka : 16 Datum upisa : 28.08.2008
Naslov: Re: bastard d: Sub Avg 30, 2008 7:28 pm
aaa cooolaaa xD. ..ma svasta se radi d: dosla iz francuske pa se spremam za skolu ^^
Tete 4ever Admin
Broj poruka : 80 Datum upisa : 30.08.2008
Naslov: Re: bastard d: Ned Avg 31, 2008 12:37 am
Cao Ema i srecan rodjus(iako sam ti vec cestitala)!!!